Yrd. Doç. Dr. Meltem Soylu TÜRKİYE BESLENME REHBERİ ÇALIŞTAYI’ nda
Bireylerin ve toplumun beslenme düzeylerini ve besin tüketim örüntülerini iyileştirmek, topluma yeterli ve dengeli beslenme konusunda bilgi vermek amacıyla oluşturulan, toplumun beslenme ile ilgili hedeflerine ulaşmasının pratik yolunu olarak bilinen ve bir dizi öneriyi içeren Beslenme Rehberlerinin hazırlanması ve kullanılması toplum sağlığı açısından önem taşımaktadır.
Bu amaçla; 8-10 Aralık 2014 tarihinde Ankara’ da Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından düzenlenen TÜRKİYE BESLENME REHBERİ ÇALIŞTAYI’ na üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Meltem Soylu katılarak tüketiminden kaçınılması gereken besin öğeleri konusunda görüşlerini bildirmiştir.