'Tavukla Yaratıcı Tarifler' Yarışmasında Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencimize Ödül verildi.
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ve Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu (STBP) tarafından 2015 yılında ilki düzenlenen ve Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirilen en büyük ödüllü yarışması olan “2. Tavukla Yaratıcı Tarifler” Yemek Yarışması gerçekleştirildi. Beslenme ve Diyetetik bölümü 3. sınıf öğrencisi Zeynep Yaroğlu, “Erişte ve sebze sote eşliğinde hardallı tavuk” ve “Chialı ıspanaklı tavuk sarma” tarifleri ile katıldığı yarışmada 900 tarif arasından ilk 50'ye girerek ödül kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.