“Türkiye 12. Gıda Kongresi" nde Sözlü Sunum
05-07 Ekim 2016 tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen “Türkiye 12. Gıda Kongresine” üniversitemiz beslenme ve diyetetik bölümü sözel ve poster sunumları ile katkı sağlamıştır.
Sözel sunumu bölümümüz son sınıf öğrencilerinden Ahsen Erginsoy yapmıştır. Kendisini kutlar, başarılarının devamını dileriz.
1.Toplu Beslenme İşletmelerinde Çalışanların İyotlu Tuz Kullanımı Farkındalık Düzeyleri,
Meltem Soylu, Eda Başmısırlı, Ahsen Erginsoy, Şüheyda Yüksel, Ravza Tosunbayraktar, Fatma Betül Deniz, Neriman İnanç (sözel bildiri)
2. Kayseri'de Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda İyotlu Tuz Kullanım Durumunun Saptanması,
Meltem Soylu, Ahsen Erginsoy (poster bildiri )