Mezun ve Öğrenci Görüşleri

Akreditasyon Haberleri

Bölümümüz 5 yıl akredite oldu Akreditasyon başvurumuz kabul edildi. Akreditasyon Değerlendirici Takım ziyareti gerçekleşti.

Uygulamalı Dersler Değerlendirme Formları (2022-2023 Güz)

Akademik Yayınlarımız ve Projelerimiz

2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde ilk öğrencilerini kabul eden bölümümüz bugüne kadar 13 TÜBİTAK ve 10 BAP Projesine imza atmıştır. Bölüm öğretim elemanlarımıza ait bilimsel dergilerde yayınlanan ve SCI ve SCI-Exp.

Gönüllü Staj Belgeleri

İyileştirmeler

Neden Beslenme Diyetetik

Beslenmenin; büyüme, gelişme, yaşam boyu sağlığın korunması, yaşam kalitesinin arttırılması ve sağlık sorunlarının tedavisinde önemi anlaşıldıkça, sağlık ekibinin önemli bir üyesi olan diyetisyenlere duyulan gereksinim de artmıştır.

Çalışma Alanları

Beslenme ve Diyetetik bölümünün öngördüğü dersleri başarıyla tamamlayan öğrenciler “Diyetisyen” ünvanı alarak mezun olurlar.

Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

Ders İçerikleri

BİRİNCİ YIL/ I. YARIYIL BES 109 Mesleki Oryantasyon (2-0-2) Bu ders genel olarak öğrencilerin bir meslek olarak diyetisyenliği ve beslenme ve diyetetik eğitimini tanımasını sağlar.

Akademik Takvim

Sınav Takvimi

Akademik Kadro

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman İNANÇ [ninanc@nny.edu.tr]   Yrd. Doç. Dr. Meltem SOYLU [msoylu@nny.edu.tr]   Yrd. Doç. Dr. Gülşah KANER [gkaner@nny.edu.

Güncel Eğitim Planı

Burslar ve Kontenjanlar

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı kontenjanları için tıklayınız.

Ders İçerikleri

Akademik Takvim

Bölüm Başkanı Mesajı

Değerli Öğrencilerimiz, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde  2013-2014  yılında eğitim ve araştırma yapmak amacıyla hizmete girmiş, 2018  yılında yüksek lisans programı açılmıştır.

Hızlı Bağlantılar

Sosyal Etkinlikler

2013-2019 yılları arası sosyal etkinlikler için tıklayınız.

2013-2019 yılları arası bilimsel etkinlikler powerpoint sunumu için tıklayınız.

Nuh Naci Yazgan  Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü; 08.08.

Değerler ve Hedefler

Program Çıktıları

Program amaçları doğrultusunda ve Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi Sağlık Temel Alanı Yeterlilikleri  kapsamında programı tamamlayan öğrencinin aşağıda verilen bilgi, beceri ve yetkinliklere sahip olması hedeflenmektedir.

Paydaşlarımız

Telefon Rehberi