Kalite Politikası

..

Bölüm Tanıtım Bilgileri

Bölüm tanıtım bilgilerimiz ve broşürümüz için tıklayınız.

Kalite Politikamız

Eğitim Amaçları

Beslenme ve Diyetetik Programı Eğitim Amaçları;    1.Mesleki rol ve işlevlerini yerine getirmek için gerekli bilgi, beceri ve tutuma sahip, 2.Evrensel değerleri benimseyen, mesleki etik ve sorumluluk bilincine sahip, 3.

Öz Değerlendirme Raporları

Paydaşlarımız

Paydaşlarla ilişkiler; Eğitim-Öğretim, araştırma ve danışma hizmetlerimizin kalitesi ve topluma verilecek beslenme mesajlarının sağlığı açısından paydaşlarla olan ilişkilerimiz büyük önem taşımaktadır.

Laboratuvarlar

Bölümümüzde,Genel Kimya ve Besin Kimyası, Besin Hazırlama ve Pişirme Teknikleri, Antropometri laboratuvarları bulunmaktadır. Bölüm laboratuvarlarını sanal tur ile ziyaret etmek için tıklayınız.

Kalite Komisyonu Üyeleri

Bölüm / Fakülte Adı Komisyon Üyeleri Görevi  Beslenme ve Diyetetik Prof. Dr. Neriman İNANÇ Başkan Dr. Öğr.

Komisyonlar

KOMİSYONLAR GÖREVLİ ÖĞRETİM ELEMANI Görevleri KALİTE Prof. Dr. Neriman İNANÇ Dr. Öğr. Üyesi Eda BAŞMISIRLI Dr. Öğr. Üyesi Gizem AYTEKİN ŞAHİN Arş.

Ders Değerlendirme Formları

Öğrenci Formları

Personel Formları

İş Akış Şemaları

Eğitim Planları

Laboratuvar Malzeme Listesi

Bölüm Değerlendirme Anketleri

Bölüm İş Akış Şeması

Anket Sonuçları

Program Çıktıları; Aktif Öğrenciler, Mezunlar, İşverenler, Öğretim Üyeleri Bölümden Memnuniyet Öğr.

PUKO Döngüsü